srijeda, 31. kolovoza 2016.

JEDAN U NIZU VOĆNIH BRZOPOTEZNIH KOLAČA… I NE PEČE SE!





Koji se uvijek pojede do kraja, ne peče se
SASTOJCI
6 osoba
9 dcl mlijeka
3 pudinga od vanilije
12 žlica šećera
1/2 l biljnog vrhnja (hole, halta, sania…)
1 pakovanja petit keksa (cca 35dag)
1 staklenka kompota od višanja
1 preljev za torte, crveni
PRIPREMA
U 9 dcl mlijeka skuhati puding sa 12 žlica šećera. Kad se ohladi dodati šlag koji smo dobili od 1/2l biljnog vrhnja.
U tepsiju stavite red keksa (NE močiti kekse), na njih pola kreme, opet red keksa i ostatak kreme. Ja iscrtam kocke po završnom sloju kreme i poredam po 3-4 višnje po kockici. Po uputi sa vrećice napraviti preljev za torte i sa žlicom ga lagano nanjeti na kolač. Neka odstoji u frižideru do sutradan, da keksi otpuste!
Dobar tek!

Nema komentara:

Objavi komentar