srijeda, 21. rujna 2016.
Kremasti kolač kojem niko neće odoliti
ednostavno
Sastojci
1 salica 250ml.
220gr. putera
1/2 salice secera
100gr. kakaa u prahu Dolcela
1 zlicica solli
1 zlicica prasak za pecivo
1 zlica vanilla extract
4 velika jaja
1 salica Glatkog brašna Podravka
1 salica Nutela krema
KREMA:
226gr. krem sira(Philly)
130gr. secera
1/2 salice Glatkog brašna Podravka
60ml. Slatko vrhnje Dolcela
2 velika jaja
2 zlicice vanilla extract.
Priprema:
1. U malu serpicu otopite puter i secer..Sklonite sa ringle.. U to dodajte kakao,malo soli,prasak za pecivo i vanillu extract.Miksajte sve zajedno a zatim dodajte jaja i brasno. Na kraju dodajte nutellu i miksajte sve zajedno..
2. FILL:U omeksali krem sir dodajte secer i miksajte.Zatim dodajte brasno,vanillu extract ,slatko vrhnje i jaja.
3. U pleh velicine 30×20 istresite vise od pola cokoladne smjese.
4. Preko cokoladne smjese istresite krem sir kremu…
5. Ostatak cokoladne kreme rasporedite sa zlicom preko krem sira.Kao na slici…
6. Zatim sa nozem prelazite preko krem sira i gornje cokoladne smjese mijesajusci.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar