subota, 28. svibnja 2016.

KOLAČ NA BRZAKA TREBA VAM 10-AK MINUTA DA GA SMUĆKATE I DOBIJETE EKSTRA KOLAČ!




.
Sastojci
KREMASTI BISKVIT
8 dcl vode
20 dkg šećera
1 margarin
20 dkg čokolade za kuhanje
60 dkg sport ili pettit keksa

PRELJEV
5 dcl slatkog vrhnja
20 dkg čokolde za kuhanje
malo ruma.


Priprema
Kremasti biskvit
1.
Staviti vodu da zakipi sa šećerom.
U vruće rastopiti čokoladu i margarin.
U toplu kremu lagano umiješati kekse.
Sve izliti u pleh.
Preljev

1.
Na vatri rastopiti vrhnje i čokoladu. Ne smije zakipiti. Dodati rum.
Još vruće izliti preko vruće podloge.
2.
Kad se ohladi staviti u frižider.
Rezati na kocke.

Nema komentara:

Objavi komentar