petak, 23. prosinca 2016.

Suhe smokve i sok od limuna – uklanjaju bubrežni kamenac






.
Mnogi ljudi imaju problema sa bubrežnim kamencima, ali na sreću postoje prirodni načini na koje možete riješiti ovaj problem i to vrlo jednostavno.
suhe-smokve-i-maslinovo-ulje-uklanja-bubrezni-kamenac
Simptomi koji mogu biti uzrokovani bubrežnim kamencima je bol koja se iznenada pojavljuje u donjem područiju leđa. Kamen se može zaglaviti u uretru i uzrokovati veliku bol, teško i bolno mokrenje i povećanje tjelesne temperature.

Prirodan napik kojie rješava probleme bubrežnog kamenca – Recept
Dobro operite nekoliko suhih smokvi i isjeckajte ih na male komadiće. Zatim ih stavite u jednu času limunade (svježeg iscijeđenog soka od jednog limuna koji je pomiješan sa vodom ) i tako ostavite da stoje tokom cijele noći. Sutradan sipati 1 dl kipuće vode preko smjese i neka stoji jedno vrijeme. Kada se ohladi prijte 1 dcl na prazan želudac, najbolje ujutro kada se probudite. Postupak uklanjanja bubrežnih kamenaca ovom prirodnom metodom traje od šest do deset dana. Nemojte da vas iznenadi ako prilikom korištenja ovoga postupka vaš urin postane tamnije boje jer tada urin sadrži tragove bubrežnog kamenac koji su se otopili, to je dobar znak jer znači da se bubrežni kamenac počeo da otapa.




Napomena:
Nemojte previše piti ovaj napitak, duže od 10 dana.
Ako imate bubrežne kamence ne bi trebalo konzumirati šećer, dobro je konzumirati hranu bogatu magnezijem kao što su banane, soja, riža i tofu sir.

Nema komentara:

Objavi komentar