nedjelja, 28. kolovoza 2016.
PIJESAK TORTA! MENI I MOJIMA STALNO NA TRPEZI MA NAJDRAZA
.
SASTOJCI
KREMA1
0,5 l mlijeka
2 pudinga od čokolade
1 čaša (2 dl) šećera
12,5 dag margarina
1 vanilin šećer
30 dag petit keksa
KREMA 2
0,5 l mlijeka
2 pudinga od vanilije
1 čaša šećera
12,5 dag margarina
1 vanilin šećer
30 dag kokosa
KREMA 3
0,5 l mlijeka
2 pudinga od vanilije
1 čaša šećera
12,5 dag margarina
1 vanilin šećer
30 dag oraha.
PRIPREMA
1.
U 0, 5 l mlijeka skuhati dva čokoladna pudinga s čašom šećera. U vruće umiješati 12, 5 dag margarina. Kad se istopi dobro izmješati i dodati vanilin šećer i mljeveni keks. Smjesu staviti u okrugli kalup promjera 24 cm. Dobro poravnati.
2.
Za kremu 2 skuhati puding od vanilije na 0, 5 l mlijeka s čašom šećera. U vruće staviti 12, 5 dag margarina i dobro izmiješati da se smjesa ujednači, a zatim dodati vanilin šećer i kokos. Staviti u kalup na kremu 1.
3.
Za kremu 3 skuhati puding od vanilije na 0, 5 l mlijeka s čašom šećera. U vruće dodati 12, 5 dag margarina. Mješati dok se ne ujednači, a zatim dodati vanilin šećer i orahe. Premazati preko kreme 2.
Ukrasiti po želji čokoladom ili slatkim vrhnjem. Dobro ohladiti.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar