četvrtak, 15. rujna 2016.
BEŽ TORTA
.
SASTOJCI
Beze kore:
6 bjelanjaka
250 grama šećera
1 žlica gustina
1 žlica soka od limuna
Krema:
250 grama mascarpone sira
250 ml vrhnja za šlag
X
XX
2 žličice instant kave (nescafe)
4 žlice šećera.
PRIPREMA
1.
Izmiksajte bjelanjke, postepeno dodavajte šećer i na kraju gustin i limunov sok.
S
tavite na pek papir u veliki protvan od pećnice i pecite sat vremena na 140 stupnjeva.
XXX
2.
Šlag takodjer izmiksajte sa šećerom pa u njega dodajte nescafe koji ste razmutili u žlici tople vode, i mascarpone pa sve rukom i polako izmješajte.
3.
Pečenu i ohlađenu koru prerežite na tri dijela pa nafilujte kremom i stavite u frižider da se dobro ohladi.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar